Skip to content

Meat and Metal

Ekte norsk barbecue

  • Blogg
    • Podcast
    • Barbecue-skolen
  • Oppskrifter
    • Svin
    • Storfe
    • Lam
    • Fisk og skalldyr
    • Fjørfe
    • Vilt
    • Grønnsaker
    • Tilbehør
    • Dessert
    • Baking
  • Utstyr
  • Hjem
  • Om meg
    • Kontakt

Kontakt

Epost: pitmaster@meatandmetal.no

Facebook:  www.facebook.com/meatandmetal

Twitter: @MeatandMetalNO

Instagram: @MeatandMetal

Tweet
Pin
Share
0 Shares

Siste innlegg

  • Fløtegratinerte poteter på grillen
  • Tacos al pastor gjort enkelt på grillen
  • Hellgrillet kylling med chipotle glaze og cowboy candy
  • Grillede kyllingbryst fylt med kremost og røkt cheddar
  • Spedgris er enklere enn du tror!

Kategorier

  • Baking
  • Barbecue-skolen
  • Blogg
  • Dessert
  • Fisk og skalldyr
  • Fjørfe
  • Grønnsaker
  • Intervjuer
  • Lam
  • Oppskrifter
  • Podcast
  • Storfe
  • Svin
  • Tilbehør
  • Utstyr
  • Vilt

Arkiv

  • august 2022
  • juni 2022
  • mai 2022
  • april 2022
  • februar 2022
  • januar 2022
  • mai 2021
  • april 2021
  • mars 2021
  • desember 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • august 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • februar 2020
  • januar 2020
  • desember 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • august 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mai 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • januar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • mai 2018
  • april 2018
  • mars 2018
  • februar 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • august 2017
  • juli 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • april 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016

Siste kommentarer

  • VIDEO: Påskelam (lammelår) på grillen - BBQSHOP.NO til Slik lykkes du med lammelår på grillen
  • Are til Ribbe på to måter
  • Cato til Hamburgerbrød slik de burde være
  • pitmaster til Barbecue-skolen, del 1: Hva pokker er egentlig barbecue?
  • Skjalg til Barbecue-skolen, del 1: Hva pokker er egentlig barbecue?

Meta

  • Logg inn
  • Innleggsstrøm
  • Kommentarstrøm
  • WordPress.org

Mest populære innlegg og sider

  • Det beste baconet lager du selv
  • Tomahawk steak - når du virkelig skal imponere gjestene dine!
  • Beef jerky
  • Brisket for nybegynnere
  • Picanha - kjøtt gjort som i Brasil

Kategorier

  • Baking
  • Barbecue-skolen
  • Blogg
  • Dessert
  • Fisk og skalldyr
  • Fjørfe
  • Grønnsaker
  • Intervjuer
  • Lam
  • Oppskrifter
  • Podcast
  • Storfe
  • Svin
  • Tilbehør
  • Utstyr
  • Vilt
Proudly powered by WordPress | Theme: Dyad by WordPress.com.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Reject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT