All I want for Xmas is ‘cue

Innlegget inneholder sponsede lenker

‘Tis the season to be smokin’….

Julen er rett om hjørnet, og det er ikke like lett å vite hva en skal finne på å kjøpe til en grillmester. Men Meat and Metal har gjort jobben for deg – her er mine julegavetips til familiens grillnerd:

Traeger Pro-series 34:

Vinter er ingen hindring for litt grilling
Vinter er ingen hindring for litt grilling

Her er jeg egentlig litt inhabil, for dette er grillen jeg bruker. Det er en fantastisk grill som gir uante muligheter, maten blir fantastisk, og den er utrolig enkel i bruk. Fåes på BBQ Shop.

Hylle til Traeger:

En nedfellbar hylle er gull verdt når en griller. Her kan skjærebrett, tallerkner, grillmat, drikke, etc, etc, plasseres. Pass på å kjøpe riktig hylle til riktig modell. Tilgjengelig for Traeger Pro 34, og her til Traeger Pro 22.

Trekk til Traeger:

Trekket beskytter grillen din mot elementene
Trekket beskytter grillen din mot elementene

Har du først investert en del tusen kroner i en Traeger er det vel anvendte penger å kjøpe et trekk også. Ikke bare beskytter trekket den dyrbare grillen slik at den ser flott ut lenger, med dette trekket er det mindre risiko for at pellets i pelletskammeret blir fuktige. Trekk til Pro 34 får du her og trekk til Pro 22 finner du her.

Grillsett i tre deler:

BAC317_SST_1.png (556×556)

Et bunnsolid grillsett fra Traeger. Grepet er godt, alle delene føles gode i hånda, har god lengde slik at en ikke brenner seg når man skal snu burgerne, eller ta av grillmaten når den er ferdig.

Pizzasett fra Traeger:

Pizza gjort på grillen er noe helt annet enn det du får til i ovnen. Med Traegers pizzasett får du alt du trenger for å steke pizzaen på grillen din. PIzzasettet finner du her.

Grillkurs:

BBQ Shop holder også kurs. Hva med et gavekort til familiens aspirerende pitmaster?

På Traegers hjemmesider finner du disse herlige t-skjortene. Husk riktig størrelse og holde deg under tollgrensa på 350 kroner inkludert frakt.

A-Maze-n smoke tube:

AMNTS-2.gif (500×334)

A-Maze-n smoke tube er en perforert rør på seks eller 12 tommer, som fylles med pellets og gir ekstra røyk på grillen. Det kan også brukes til kaldrøyking av mat. Jeg har ikke klart å finne en norsk importør av disse rørene, men de kan bestilles direkte fra produsenten her, eller fra den svenske nettbutikken Grillhouse.

Francis Mallmann: Mallmann on Fire:

Francis Mallmann er Sør-Amerikas best kjente kokk. Og han bruker ild når han skal lage mat. Mallmann on Fire er hans andre kokebok på engelsk, og en av mine personlige favoritter. Nydelige bilder, fantastiske oppskrifter som ikke er for vanskelige for den som har lagd til mat før, med interessante anekdoter og tekster innimellom. Tilgjengelig fra Ark.

Biltong fra Voss:

dribble4_1x.jpg (400×300)

Biltong er tørket kjøtt slik det gjøres i Sør-Afrika. Biltong er deilig krydret og er fantastisk som snacks, turmat, eller rett og slett ved siden av noe godt å drikke. Doms-brødrene, opprinnelig fra nettopp Sør-Afrika, har startet opp biltong-produksjon på Voss, der de bruker lokalt kjøtt. Er du kjapp og bestiller før 10. desember får du ti prosent rabatt. Facebook-siden finner du her, eller du kan kontakte dem via hjemmesiden deres.

 

 

pitmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.