Fem flotte farsdagstips (som han vil digge!)

Fem flotte farsdagstips (som han vil digge!)

Farsdag behøver ikke bety skjerf og kjedelige boksere. Her får du fem tips til hva du kan gi far i år. Og han vil digge dem!

Inneholder sponsede linker

Traeger flaskeåpner

Å grille er «thirsty work». Så en hendig flaskeåpner fra Traeger gjør arbeidet til en lek. Legg merke til kroken nederst. Der kan du henge en av disse bøttene slik at korkene ikke flyr rundt omkring på terrassen. Du finner flaskeåpneren her.

stor grillspade fra Traeger

Dette er grillspaden for grillentusiaster! Og, jeg skal innrømme, favoritten blant utstyret mitt. Med denne spaden går det som en lek å ta ting av grillen, flytte rundt på maten, ja, du kan til og med kappe opp litt med de skarpe kantene.

Med denne grillspaden kan du løfte hele kyllinger, svinenakker, briskets, ja, det aller meste. Og å lage smash burgers er lett som en plett. Du finner den her.

 

traeger forkle i lerret og lær

Det er en kjensgjerning at grilling og rene klær ikke går i hop. Og det finnes nok av forklær som ikke, skal vi si, tilfredsstiller den moderne mannens krav til estetikk.

Traegers forkle i lerret og lær er ikke bare et godt og praktisk forkle med lommer og hemper til utstyr. Det ser forbaska bra ut også.

Du finner forkleet her.

drit forbanna barbecuesauser

Drit Forbanna lager dritgode barbecuesauser. Sausene er godt balansere med sødme, syrlighet og fyrrighet. Disse kiler litt lett i kjeften. I denne gaveesken får du tre sauser, slik av far får dekket sølebehovet sitt, uansett hva slags kjøtt han står og koser seg med.

Du kan bestille sausene her.

 

Sterke sauser fra Sterk Saus

Her kan far få kjenne på heten og sin egen dødlighet. Sterk Saus er en serie håndlagde chilisauser fra Østfold. De har foreløpig fire sauser i arsenalet, fra den milde Rød Chili til den nærmest dødelige Carolina Reaper.

Hva med litt Ghost Pepper & Blåbær på vaflene? Jeg tuller ikke. Det er fantastisk godt.

Du bestiller dem rett fra produsent her.

pitmaster