Podcast ep 7 – Døgnvill burger og vintergrilling

Podcast ep 7 – Døgnvill burger og vintergrilling

Velkommen til episode 7 av podcasten

Beklager at det har tatt tid, dette er et overskuddsprosjektet og noen ganger tar livet over.

Anmeldelse av Warpigs kan du lese her. Nordens beste barbecue, om ikke Nord-Europas

Anmeldelse av Texas Barbecue Cafe kan du lese her. Er på Stabekk og nå også Asker.

 

Døgnvill, første lydanmeldelse.

Fikk ikke tatt bilder. Dårlig lys og masse mennesker.

Må være fint å sitte der om sommeren med utepils og burger. Flott utstikt.

God service. Raskt vist til bordet.

Drikkebestilling kom relativt raskt.

Hovedfokus på burgere, men litt annet også

Har ukens burger, skiftes ut hver tirsdag

Juleburger med slags løk- og blåbærkompott/saus, skeptisk.

Bestilte cheddar & bacon burger, dvs bacon cheeseburger

Tilbehør – fra pommes frites og sweet potato fries til grønn salat og coleslaw

Dirty fries – pommes frites med parmesan, persille og litt annet

Hamburgerne er 180 gr, stekes til medium pluss. Ikke noe problem å bestille annen steking

Pommes frites kommer med aioli. Liker majones ved siden av, men aioli funket ikke for meg.

God burger, savnet litt mer stekeoverflate.

Brødet passet ikke så godt. Virket som slags rundstykke av pizzadeig.

Få norske steder som klarer burgerbrød riktig. Ofte er det snakk om rundstykker.

Og hvorfor salat på hamburger. Det er bare tull.

Veldig god dressing.

Cheddaren ble litt anonym.

Jeg vet jeg er pirkete. Det var en god burger. Men Norges beste? Usikker.

Hva er din favorittburger?

Vintergrilling

Sommeren er for kort til at det bare kan grilles da.

Selvsagt hyggeligere å grille om sommeren.

Kle godt på deg.

Kan bruke litt mer kull/ved/pellets om vinteren enn om sommeren, særlig med low and slow.

Usikker på hvordan gassgriller funker om vinteren.

Bruk ekstra lys, gjerne hodelykt, for å sjekke stekeoverflate og termometer

Vær obs på at overflaten som vender vekk fra kullene kan bli kald.

Tallerkner/fat som brukes til å legge maten på bør stå inne. Blir fort svært kalde.

 

Shout out til Best Barbecue Show.

To glade barbecuenerder i Austin, Texas, som spiser seg gjennom ulike steder der.

Intervjuer med eiere og pitmasters.

Emneknagg/hastag #meatman

Si hei til dem på Instagram, hils fra MeatandMetalNO

 

Les mer på bloggen: www.meatandmetal.no

Følg meg på

Facebook MeatandMetalNO

Instagram MeatandMetalNO

Og selvsagt Twitter MeatandMetalNO

Podcasten er nå også tilgjengelig på iTunes, så gi meg en vurdering der (Hint: fem stjerner gjør meg meget meget glad:

 

pitmaster