Podcast ep 7 – Døgnvill burger og vintergrilling
Velkommen til episode 7 av podcasten
Beklager at det har tatt tid, dette er et overskuddsprosjektet og noen ganger tar livet over.
Anmeldelse av Warpigs kan du lese her. Nordens beste barbecue, om ikke Nord-Europas
Anmeldelse av Texas Barbecue Cafe kan du lese her. Er på Stabekk og nå også Asker.
Døgnvill, første lydanmeldelse.
Fikk ikke tatt bilder. Dårlig lys og masse mennesker.
Må være fint å sitte der om sommeren med utepils og burger. Flott utstikt.
God service. Raskt vist til bordet.
Drikkebestilling kom relativt raskt.
Hovedfokus på burgere, men litt annet også
Har ukens burger, skiftes ut hver tirsdag
Juleburger med slags løk- og blåbærkompott/saus, skeptisk.
Bestilte cheddar & bacon burger, dvs bacon cheeseburger
Tilbehør – fra pommes frites og sweet potato fries til grønn salat og coleslaw
Dirty fries – pommes frites med parmesan, persille og litt annet
Hamburgerne er 180 gr, stekes til medium pluss. Ikke noe problem å bestille annen steking
Pommes frites kommer med aioli. Liker majones ved siden av, men aioli funket ikke for meg.
God burger, savnet litt mer stekeoverflate.
Brødet passet ikke så godt. Virket som slags rundstykke av pizzadeig.
Få norske steder som klarer burgerbrød riktig. Ofte er det snakk om rundstykker.
Og hvorfor salat på hamburger. Det er bare tull.
Veldig god dressing.
Cheddaren ble litt anonym.
Jeg vet jeg er pirkete. Det var en god burger. Men Norges beste? Usikker.
Hva er din favorittburger?
Vintergrilling
Sommeren er for kort til at det bare kan grilles da.
Selvsagt hyggeligere å grille om sommeren.
Kle godt på deg.
Kan bruke litt mer kull/ved/pellets om vinteren enn om sommeren, særlig med low and slow.
Usikker på hvordan gassgriller funker om vinteren.
Bruk ekstra lys, gjerne hodelykt, for å sjekke stekeoverflate og termometer
Vær obs på at overflaten som vender vekk fra kullene kan bli kald.
Tallerkner/fat som brukes til å legge maten på bør stå inne. Blir fort svært kalde.
Shout out til Best Barbecue Show.
To glade barbecuenerder i Austin, Texas, som spiser seg gjennom ulike steder der.
Intervjuer med eiere og pitmasters.
Emneknagg/hastag #meatman
Si hei til dem på Instagram, hils fra MeatandMetalNO
Les mer på bloggen: www.meatandmetal.no
Følg meg på
Facebook MeatandMetalNO
Instagram MeatandMetalNO
Og selvsagt Twitter MeatandMetalNO
Podcasten er nå også tilgjengelig på iTunes, så gi meg en vurdering der (Hint: fem stjerner gjør meg meget meget glad: