Skru opp varmen

Skru opp varmen
Det kan være greit å grave frem grillen før du begynner

Det er ingen grunn til å sette grillen i boden om vinteren. Å grille vinterstid mens snøen ligger som et hvitt teppe rundt deg er en fantastisk opplevelse. Du må jo selvsagt huske å kle deg etter forholdene, og kanskje droppe grillingen dersom det blåser veldig og kvikksølvet kryper ned mot bunnen.

Er det derimot et par minus, så er det ingen unnskyldning til å ikke å grille, eller å fyre opp den fine smokeren du har skaffet deg.

Likevel er det et par ting som kan være lurt å huske på når en griller og det er minusgrader ute.

Ettersom det er kjøligere, vil grillen bruke en del mer pellets, kull eller gass. Med min Traeger har det vært snakk om kanskje ti prosent mer pellets som har gått med, så det er ikke så mye, likevel er det lurt å tenke på det før du setter i gang.

En annen ting er at grillen kan bruke litt lenger tid på å nå den varmen som den skal ha. Tålmodighet er en dyd, og det gjelder også grilling, særlig om vinteren. Og når maten først er på grillen, motstå fristelsen om å åpne lokket for å kikke. Jeg vet det kan være vanskelig, men det vil føre til at temperaturen inne i grillen faller en del.

En kald grill er en trist grill

Dette er noen få og enkle tips basert på mine erfaringer med å grille om vinteren. Så kom deg ut på terrassen og fyr opp grillen!

pitmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.