MeatandMetalNO tester Traegers app

MeatandMetalNO tester Traegers app

I forbindelse med lanseringen av den nye Timberline-serien, har Traeger også lansert en ny app for både Android og iOS.

Øverst i venstre hjørnet ligger menyen, der du kan velge hvilken del du vil se. De fire første er for sosiale medier, oppskrifter, butikk og fjernkontroll til Timberline.

Appen inneholder en rask oversikt over Traegers sosiale medier, med bilder fra Instagram som er tagget med @traegergrills, @traegerrecipies, osv. Det er også bilder fra Facebook og Twitter rett inn i appens åpningssider.

Oppskriftsdelen er den samme som på Traegers hjemmesider, men laster langt raskere enn nettversjonen. Her kan du enten søke etter det du tenker på å lage, eller du kan trykke deg inn på de ulike delene, som storfe, svin, fjørfe, baking, sjømat, osv. Det er også en liste over de ti mest populære oppskriftene.screen696x696.jpeg (392×696)

Selve oppskriftene er lette å lese, og kommer med anbefaling for hva slags pellets som passer best. Du får også et estimat på tiden. Det er selvsagt også hva slags temperatur man skal bruke, og her kommer en liten nedtur. Alle mål er selvsagt på amerikansk. Så det kan være lurt å ha en app eller nettside for å konvertere fahrenheit, pund, etc. til metriske mål.

Den andre nedturen kommer på butikk-delen. For den en kjempeflott. Her kan du bla deg gjennom og drømme deg vekk med ny grill, alt tilleggstustyr du kan drømme om, pellets, t-skjorter og capser, sauser, ja, i det hele tatt. Og dessverre er den linket til Treagers amerikanske nettbutikk. Jeg har full forståelse for det, men det blir okke som en nedtur da det er mye flotte ting tilgjengelig der. Bare ikke for oss nordmenn.

Hva med en Traeger-trøye i sommer?

750x750bb.jpeg (422×750)

Den siste delen i appen er fjernkontroll til Timberline. Her kan man laste ned oppskrifter og mate inn i grillen slik at den styrer seg selv, du kan styre grillen via trådløst nett, følge med på kjøttets kjernetemperaturen, ja, i det hele tatt. Jeg har ikke testet denne delen selv, men hører den skal fungere utmerket.

screen696x696.jpeg (392×696)

De andre delene av appen vil ta deg til Traegers hjemmeside ved å gå ut av appen. Her kan du finne videoer, mer av Traegers sosiale medier, det er en oversikt over Traegers shop class-kurs, du får en oversikt over garantiens vilkår og betingelser, og mye mer. Det er også en «dealer locator» for å raskt finne nærmeste forhandler. Dessverre er også denne kun rettet inn på det nordamerikanske markedet.

Dessverre funker ikke forhandlerfinneren i Norge

I det store og hele er dette en flott app for Traeger-eiere, selv for oss som ikke har en Timberline-grill. Den er brukervennlig, ser fantastisk fin ut og er rask.

Det negative, fra et norsk perspektiv, er at alle mål i oppskriftene er amerikanske, så du må belage deg på å regne om fra cups, ounces og pounds til metriske mål. Det er også litt nedtur at nettubutikken og forhandlerfinneren i appen kun gjelder i USA (og kanskje også Canada?).

Men dette er en app som anbefales dersom du eier en Traeger, eller tenker på å skaffe deg en. Eiere av andre typer pelletsgriller vil nok også ha stor glede av den.

Appen er tilgjengelig i Google Play og Apples App Store

Appen er vurdert på en Android-enhet.

pitmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.