Grill med den grillen du har!

Grill med den grillen du har!

Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg har skrevet en del om ulike griller og grillutstyr. Noen er dyre og fancy, og andre er ikke fullt så dyre og fancy. En dyrere grill har sine fordeler fremfor en som er billigere. Svært ofte vil en dyrere grill være bedre laget, noe som gjør at temperaturen holder seg bedre i grillen, særlig om du bruker en smoker eller en kulegrill.

Det er ikke alle som har råd til en fancy grill eller plass til et monster av en smoker. Kanskje du ikke har lyst til å investere flere tusen kroner i noe du ikke kommer til å bruke så mye.

Og det er helt i orden.

Det som spiller en stor rolle er å finne en grill som passer dine behov og din lommebok. Kanskje det er en billig kulegrill til et par hundre kroner. Og det viktigste er at du bruker grillen du har. Det kan selvsagt være lettere å få til skikkelig barbecue på en Traeger, en kamado eller en av Webers toppmodeller. Men det går helt fint å lage for eksempel pulled pork på en liten og billig kulegrill.

Ved å bruke grillen din så ofte du bare kan, lærer du den å kjenne. Du finner ut hvor varm den blir, hvor lenge den holder temperaturen. Du må kanskje fikle litt med ventilene for å få den temperaturen du vil ha. Kanskje må du være litt barnevakt for grillen, eller kanskje den klarer seg fint selv. Det kan være at grillen din har et stort kullforbruk. Kanskje det ikke er kull, men briketter som fungerer best.

Så gi litt beng i at naboen har en gassgrill med seks brennere og kan brødfø en mellomstor afrikansk landsby i én omgang. Fyr opp grillen som du kjøpte på tilbud på Elkjøp. Bruk den. Lær den å kjenne. Vær stolt av den. Det er tross alt din grill.

pitmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.