Julegavetips til grillentusiasten

Julegavetips til grillentusiasten

Julegaver kan være vanskelig å komme på. Men jeg har løsningen, for jeg har samlet noen gode julegavetips til grillentusiasten i livet ditt.

Artikkelen inneholder sponsede linker

Ny grill!

Joa, dette er en stor, hard pakke som nok ikke får plass under treet. Men dette er ikke en gave til kun en person, dette er en gave til hele familien.

Ironwood
Traeger Ironwood 650
Traeger Ironwood er perfekt for grillentusiasten
Illustrasjonsfoto: Traeger Grills

Traegers Ironwood-griller er rett og slett fantastisk gode. De har ekstra isolasjon sammenlignet med Pro-serien, du får plass til det meste av mat på grillen, og en fryd å bruke. Jeg har en 885-modell stående på verandaen, og jeg digger den. Har du lyst til å lese mer om grillene, kan du trykke her. Og du kan enkelt bestille den fra BBQ Shop på nett her.

Ranger
Traeger Ranger
Traeger Ranger og storebror Traeger Ironwood 885

Traeger Ranger er en pelletsgrill i miniformat. Den veier nette 30 kg og har plass til det en liten familie trenger sånn stort sett. Her kan du grille pølser og burgere, men også lage skikkelig pulled pork eller spareribs like enkelt som på en av de større modellene fra Traeger. Den kommer også med en praktisk grillplate i støpejern. Jeg har skrevet litt om den her. Og du bestiller den her.

Tilbehør

Halve moroa med grilling er utstyret og tilbehøret.

Magnetisk skjærebrett
Traegers magnetiske skjærebrett er både praktisk og pent å se på.

Jeg har dette skjærebrettet selv. Det er utrolig praktisk å ha ute ved grillen når du skal skjære opp grillmaten, både før og etter den har fått seg en tur i varmen. Ettersom det er magnetisk sitter det godt når du plasserer det på grillhylla eller andre overflater i metal. Og så ser det ganske fint ut også da…

Du kan bestille det her.

Stor stekespade
Pastrami røykes
Den store grillspaden gjør det enkelt å flytte på selv de største kjøttstykkene eller fiskene

Denne er en av mine favoritter. Dette er rett og slett en gigantisk stekespade. Det er ikke noe problem å løfte av hele kyllinger, svinenakker og andre større ting med denne. Og på sidene er det skarpe kanten dersom du har behov for å dele noe. Bestill den her.

Traeger Multi-tool
Trager Multi-tool har det meste du trenger til grillingen. Og litt til.

Dette er en artig liten duppedings som grillelskeren vil vite å sette pris på. Denne hendige saken har alt du trenger til grillingen, vel nesten. Her finner du stekespade, pensel, «pig tail», flaskeåpner (både jekk og til vinkorker). Multi-tool er tilgjengelig her.

Traeger sauser og rubs
Traegers nydelige rubs løfter grillingen til nye nivåer

De fantastiske sausene og krydderblandingene fra Traeger er tilgjengelige i Norge også. Her er det bare å trykke seg inn og finne din favoritt (eller hans eller hennes). Det er flere sauser som passer det meste av grillmat og barbecue. Og krydderblandingene er med på å løfte smaken ytterligere. Du finner dem her

 

pitmaster