Om meg

Hei og velkommen til MeatandMetal.no!

Hei, jeg heter Olav, og det er jeg som står bak MeatandMetalNO

Denne bloggen vil hjelpe deg å bli nabolagets beste griller!

Her finner du oppskrifter, teknikker, inspirasjon og utstyrstips som vil hjelpe deg lage fantastisk mat på grillen, uansett utstyr eller kunnskap.

Det spiller ingen rolle om du er helt nybegynner eller viderekommen. Eller kanskje du er faktisk allerede er gatas grillkonge?

Jeg er lidenskapelig opptatt av å lage mat med ild. Enten det er på bål, på en grill eller en smoker. Dette er grunnen til at jeg startet denne bloggen, å kunne dele lidenskapen min med andre. Jeg elsker ekte barbecue og grillmat. Følg med mens jeg utforsker grilltradisjoner fra hele verden, med råvarer jeg finner i norske butikker.

Maten du ser på disse sidene er maten jeg lager og spiser.

Noe av det beste jeg vet fra grillen er bibringe som har fått flere timer på grillen. Jeg er også veldig glad i pulled pork og hel høyrygg som er så mør og saftig at du skulle tro det var entrecôte.  Dette er enklere å få til enn du tror. Det gjelder bare å smøre seg med tålmodighet, og la varmen på grillen gjøre sitt med kjøttet.

Jeg bruker en Traeger Pro 34 pelletsgrill og er en del av det norske Traeger Pro-teamet

Jeg er en del av Traeger Pro Team her i Norge. Det innebærer at jeg er en merkevareambassadør for Traeger Grills Norge, og at jeg holder kurs, demonstrasjoner og annen moro i samarbeid med Traeger Grills Norge og BBQ Shop på Hvalstad.

Er du nysgjerrig på ekte barbecue? Sjekk «barbecue-skolen» min her. Dette er fem artikler som gir deg en rask og kortfattet innføring i barbecuens fortreffelige verden. Der finner du også et par enkle oppskrifter også for å hjelpe deg på vei.

Diva Q, kurs, meat and metal
En fantastisk inspirerende kveld med Diva Q på BBQ Shop i Asker!

Jeg har også en podcast som du kan lytte til enten her, eller på iTunes og andre avspillere  for podcaster.

Meatman
Meatman!

Samarbeidspartner:

BBQ shop AS
Vakåsveien 7
1395 Hvalstad