Best Barbecue Show – podcast for og av barbecuenerder

Best Barbecue Show – podcast for og av barbecuenerder

Stover Harger III og Yoni Levin står bak podcasten «Best barbecue show» fra Austin, Texas.

Stover og Yoni står bak den Austin-baserte podcasten "Best Barbecue Show", der de spiser og snakker om den beste barbcuen i verden, nemlig Texas-barbecue.
Stover og Yoni står bak den Austin-baserte podcasten «Best Barbecue Show», der de spiser og snakker om den beste barbecuen i verden, nemlig Texas-barbecue. Foto: Best Babecue Show, gjengitt med tillatelse

På podcasten snakker de om klassiske og nye barbecuesteder i og rundt Austin, for som de sier, de spiser den beste barbecuen i Texas, og Texas-barbecue er den beste i verden. Med andre ord, de mener ikke selv at dette er den beste podcasten for barbecue, men den handler om den beste barbecuen som finnes. Dessverre er det nok litt vanskelig for oss nordmenn  følge alle anbefalingene, eller teste stedee de trekker frem i episodene. Men man kan da drømme… 

Podcasten

De prater ikke bare om disse barbecuestedene, de intervjuer også flere av eierne og pitmasterne. Av og til er det nye steder som har åpnet,som Leroy & Lewis. Andre ganger er det folk fra klassiske steder som Snow’s eller Louie Mueller de har på lufta. Som regel er de fysisk på plass og intervjuer disse menneskene,og ikke bare som telefonintervjuer fra studio. De har også hatt panelpodcaster der de har samlet flere pitmasrers for å diskutere barbecue generelt, trender og utfordringer.

Stover og Yoni står bak den Austin-baserte podcasten "Best Barbecue Show", der de spiser og snakker om den beste barbcuen i verden, nemlig Texas-barbecue.
At Stover og Yoni elsker barbecue og kjøtt er det liten tvil om. Foto: Best Barbecue Show, gjengitt med tillatelse

Noe av det jeg liker med denne podcasten er at Stover og Yoni er skikkelige nerder når det kommer til barbecue. Den lidenskapen de har for barbecue skinner gjennom i episode etter episode. Produksjonen har også begynt å bli veldig bra.

#meatman

Vinteren 2017/2018 kom de også ut med emneknaggen, eller hashtaggen, #meatman. Dette begynte vel egentlig som en spøk. Ordet kommer fra en Jerry Lee Lewis-låt som de anmelder i hver episode. Og dette er viktig. De spiller den nemlig ikke som en kjenningsmeldodi. For dersom de anmelder den, slipper de å betale royalties. Selv om det startet som en spøk, begynte de å bruke #meatman også for å skape engasjement blant lytterne.Noe de har klart til gangs. 

Er dette kuleste barbecue-skjorta eller hva? Karene var snille nok å sende meg denne, pluss litt klistremerker.

Dersom du trykker deg inn på #meatman på Instagram eller Twitter, ledes du til fantastiske bilder av barbecue. De har også begynt å lage t-skjorter med #meatman på. Denne har spredd seg som ild i tørt gress, og jeg skulle ikke bli forundret om dette blir årets trendskjorte for barbecuefolket.

pitmaster