Høsttid er grilltid

Grillsesongen er ikke over. Høsten er en ypperlig tid for å fyre opp grillen og lage deilig mat til venner å familie. At det er litt kaldere i lufta, at det blir mørkere litt tidligere, bør ikke stoppe deg fra å grille hele høsten gjennom. Eller vinteren for den sakens skyld.

Høsten er en flott tid for oss mat- og grillelskere. Butikkene bugner av norske grønnsaker, og har du ikke prøvd å langtidsgrille rotgrønnsaker bør du begynne nå. Gulrøtter, pasternakk, persillerot, sellerirot, alle blir fantastiske med noen timer på lav varme på grillen. Litt olje, salt og pepper, og du har fantastisk tilbehør.

Høst er også lammesesong her i Norge. Norsk lam er i verdensklasse, og er du så heldig å få tak i villsau, venter grillhimmelen på deg. Men selvsagt, «vanlig» norsk lam er også utrolig godt. Sleng lammelåret på grillen. Dersom du ikke har så god tid, går det veldig raskt å grille lammekoteletter.

Og har du god plass ute, godt med ved, god tid, og mange gjester på besøk, kan du jo helgrille lammet slik de gjør det i Argentina (ekstern lenke og innhold):

e9iuhbDHPPg

 

pitmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.