Fem fantastiske farsdagsgaver!

Fem fantastiske farsdagsgaver!

Innlegget inneholder sponsede lenker

Farsdag er like om hjørnet. I år kan du la sokker og underbukser trygt ligge igjen i butikken. Her kommer nemlig fem flotte farsdagsgaver til den grillinteresserte mannen i huset! Disse vil han garantert bli glad for. Og ikke minst, bruke hele året!

A-Maze-N tube gjør at du kan kaldrøyke uansett hva slags grill du har.

A-maze-n tube

A-maze-n tube (jeg hater måten de staver det på) er et perforert rør som fylles med pellets. Du tenner på i den ene enden med en gassbrenner (f. Eks. den du kjøpte fordi du skulle lage creme brulee), varmluftspistol eller noe annet, lar den brenne noen minutter til det kommer godt med røyk, blåser ut flammen og legger den på grillen. Dermed kan du kaldrøyke fisk, kjøtt, ost, ja det meste, enten du har en kulegrill, gassgrill eller pelletsgrill. Du kan også bruke A-maze-n tube for å gi ekstra røyksmak til maten du lager på grillen. Jeg vil ikke anbefale at du prøver den i stekeovnen. Det kan fort føre til krangel i heimen og et besøk fra det lokale brannvesenet.

Den kommer i ulike lengder, seks og 12 tommer, og en teleskopmodell.

Du finner den her

Pig tail flipper fra Traeger. Foto: Traeger Grills/BBQ Shop.no

Pig tail flipper

Dette er en raring. “Grisehalesnueren” er et relativt nytt redskap for å snu grillmaten. Glem grillgafler, spader og tenger. Med en pig tail flipper har du det du trenger (Ser du hva jeg gjorde der?). Denne gjør det uhyre enkelt å snu spareribs, babyback ribs, koteletter, biffer, ja det meste egentlig.

Du finner den her

Chef Jeff og Janniche Dyrå lager fantastiske sauser! Foto: Wildfirefoods.no

Sauser og rubs fra Wild Fire Foods

Wild Fire Foods er en norsk bedrift startet av Jeff og Janniche Dyrø. Oppskriftene er inspirert av Jeffs bestemor, som startet hans lidenskap for mat. Sausene og krydderblandingene tar utgangspunkt i Jeffs bakgrunn, med en mor som var cherokee og svartfot, og faren hans som kom fra Karibia. Som voksen reiste Jeff rundt om i verden som en del av militærtjenesten sin, og hentet inspirasjon fra lokale mattradisjoner hvor enn han var.

Du finner Wild Fire Foods her

Tøft forkle for husets grillmester! Foto: Traeger Grills/BBQShop.no

Traeger-forkle

En ekte grillmann må jo ha et skikkelig forkle! Glem forklene du finner i vanlige kjøkkenbutikker. Disse slitesterke forklene i canvas og skinn fra Traeger er laget for å tåle en støyt. Dessuten ser de utrolig tøffe ut. Forkleene er tilgjengelige i to farger, svart og brunt.

Du finner dem her

Illustrasjon: Skarpekniver.com

Kniv fra Skarpekniver.com

En kokks viktigste redskap er en skarp kniv. Spesialbutikken Skarpekniver.no, som også finnes i Mathallen i Oslo, har et fantastisk utvalg kniver som dekker de aller aller fleste behov.

Du finner dem her

pitmaster