Grillmesterens gavetips garanterer grillglede

Grillmesterens gavetips garanterer grillglede

Jula er like om hjørnet, og her kommer mine gavetips som vil glede alle grillmestere, enten de er aspirerende eller viderekomne. Her er det store og små gaver, men alle vil bringe med seg glede ved grillen og på kjøkkenet.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med BBQ Shop og har kommersielt innhold.

Grill
Traeger Ranger er liten og en fullverdig pelletsgrill

Det er jo stor glede å kunne pakke opp en splitter ny grill på selveste julaften. Traeger Ranger passer fint under juletreet (okay da, kanskje ikke bokstavelig). Dette er en transportabel pelletsgrill, men ikke la størrelsen lure deg. Dette er en fullverdig grill med termometer og den samme gode temperaturkontrollen som sine storebrødre. For å ikke snakke om smaken. Her kan du lage spareribs, brisket, pulled pork, pastrami, ja, det aller meste. Den kommer også med en støpejernsplate, som er praktisk for å lage smash burgers, frokost og mer til. Du finner den her.

Termometer

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Det handler ikke om tid, men temperatur. Et skikkelig termometer gjør underverker for grillmaten (og annen mat). Et godt termometer viser ikke bare riktig temperatur, den viser den også raskt.

Thermapen MK II er et fantastisk godt termometer

Jeg bruker en Thermapen MK II, håndlaget i Storbritannia og er en bestselger blant grillnerder og kokker av en grunn. Thermapen MK II er vanntett, displayet roterer og den viser korrekt temperatur på noen få sekunder. Jeg elsker min Thermapen! Du finner den her.

Meater er et Bluetooth-basert termometer som gir deg mange muligheter

Er du mer på duppedittkjøret og elsker å virkelig nerde, kan du ønske deg et Meater-termometer. Dette er kobler du til telefonen din via Bluetooth, og du kan følge med på temperaturen ute på grillen. Det kan selvsagt også brukes i ovnen. Meater og Meater + finner du på BBQ Shop.

Kjøleboks

En god kjøleboks kan brukes til mer enn å holde mat og drikke kaldt på varme sommerdager. De er også ypperlige til å hvile kjøtt som brisket og svinenakker i før de skal skjæres opp. Med en solid kjøleboks er det ikke noe problem å lage maten hjemme, pakke den ned og servere varm mat på hytta flere timer seinere.

En Yeti-kjøleboks holder maten enten varm eller kald i timesvis

Yeti er kanskje de beste på markedet, og de er bygget for å tåle en støyt. De har også en fantastisk evne til å holde maten kald. Eller varm. Du finner dem her.

T-skjorte

Myke pakker behøver ikke å være kjedelige. De kan faktisk være ganske så kule. BBQ Shop har flere t-skjorter på lager, og dette er nok min favoritt! Du finner dem her.

Alt kler den smukke sies det, og disse t-skjortene fra BBQ Shop er selvskrevne for enhver pitmaster

 

 

pitmaster