MeatandMetalNO Podcast ep 8 Engelsk spessial!

Endelig er podcasten tilbake etter en litt for lang pause.

Denne gangen på engelsk. Grunnen er såre enkel. Jeg ønsket å takke en del mennesker der ute i verden for støtte og generøsitet de har gitt meg det siste året. Barbecue-verdenen er som en familie, der det er veldig mange som er interessert i å hjelpe andre med å bli bedre på å lage barbecue, eller bli bedre på sosiale medier, eller lage enda bedre podcaster.

Det blir også litt snakk om pelletsgriller kontra tradisjonelle offset smokere som bruker ved. For det er jo en del innen barbecue som mener at pellets ikke er «ekte» barbecue. Og dette minner meg litt om diskusjonen som har, og kanskje er, innen fotografering på analog kontra digital fotografering.

Jeg vil veldig gjerne høre hva dere synes om den diskusjonen. Pellets kontra tradisjonelle smokere, ikke fotografering.

Linker:

Behind the Smoke – en fantastisk podcast om markedsføring, restaurantdrift og barbecue. Anbefales!

Best Barbecue Show – to herlige barbecuenerder i Austin, Texas, som spiser snadder barbecue og snakker med pitmasters i Texas.

BBQ Shop – min samarbeidspartner.

0Shares