Traeger rubs!

Traeger rubs!

Inneholder reklame

Grillprodusenten Traeger lager ikke bare pelletsgriller. De har nå lansert en ny serie med rubs som er tilgjengelige i Norge.

I alt er det ti rubs som er på det norske markedet, så her er det masse å velge mellom.

De ulike rub’ene er laget med tanke på barbecue og grilling, naturlig nok. Og de er utviklet for å brukes på storfe, svin, fjørfe, vilt og ikke minst fisk. Samtlige kommer i en veldig praktisk aluminiumsboks som ligger godt i hånda. De går også å stable dersom du kjøper flere.

Traegers BBQ rubs finner du på BBQ Shop og i nettbutikken deres.

Traeger rub
Traeger rub

Treager rub – dette er «grunnrub’en» fra Traeger og kan brukes på det meste. Den inneholder en del salt så du behøver ikke å salte før du har på rub’en.

Nøtter på grillen
Nøtter er veldig god snacks. Bruk Trager ruben for en fantastisk smak
Pork & poultry rub
Pork & poultry rub

Pork & Poultry – svin og fjørfe er en rub til bruk på ja nettopp svin og fjørfe. Den inneholder litt paprika, honning, chili og andre gode ting.

kyllinglår er snadder
Kyllinglår blir fantastiske med Traegers Pork & poultry-rub
fin & feather rub
Fin & feather rub

Fin & feather – finner og fjær. Som navnet tilsier er dette en rub for fisk og fjørfe. Denne inneholder en god del urter, og er perfekt på kylling og laks.

Beef rub
Beef rub

Beef rub – storfe. Passer utmerket til de fleste typer storfekjøtt.

Prime rib rub
Prime rib rub

Prime rib – entrecote. Prime rib, eller entrecote, er veldig vanlig å grille i USA, og da i store stykker. Og dette er en rub som passer veldig godt til entrecote og andre biffstykker, som mørbrad.

Pork & poultry rub
Coffee rub

Coffee rub – kaffe. Det har blitt veldig populært å blande inn litt kaffe i rubs i USA. Kaffen er med på å gi en flott dybde på smaken. Passer svært godt til storfe.

Realtree Big Game rub
Realtree Big Game rub

Big Game rub – vilt. Denne er kanskje litt annerledes enn norsk viltkrydder, men er også utrolig god. Jeg har dessverre ikke fått testet den skikkelig, det vil si på f. eks. elg, men denne vil være perfekt til den type kjøtt.

Chicken rub
Chicken rub

Chicken rub – kylling. Denne har sitrus og pepper. En rub som passer ikke bare til kylling, men også svinekjøtt.

Blackened Saskatchewan rub
Blackened Saskatchewan rub

Blackened Saskatchewan rub – Dette er en tøffing med mye smak. Hvitløk og Treagers egen krydderblanding gjør dette til en sterk, bokstavelig talt, allrounder til det meste. Men særlig god til storfekjøtt når du ønsker Smak.

Jerky rub
Jerky rub

Jerky rub – Dette er blandingen for deg som ønsker å lage din egen jerky. Og det synes jeg du skal. Havsalt og chili gjør seg veldig godt på beef jerky.

 

 

pitmaster