Topp tre tilbehør til Traeger

Topp tre tilbehør til Traeger

Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg elsker Traeger-grillen min. Den er rett og slett fantastisk. Den er lett å bruke, og maten som lages på den blir utrolig. Grillen er svært bra slik den er, men alt kan selvsagt forbedres.

Traeger har laget en hel haug med tilbehør til grillene sine. Noen er kanskje mer nyttige enn andre. Og andre igjen er helt essensielle.

Her er mine tilbehørstips til Traeger:

Trekk

Har du først lagt en del tusen i en fancy grill er det greit å investere noen hundre kroner i et trekk. Ikke bare gjør det at grillen holder seg ren og pen lengre, men trekket er også med på å beskytte pellets som eventuelt er igjen i beholderen på grillen (om du ikke tømmer den da). Bare pass på å kjøpe et trekk som passer modellen din.

Hylle

Denne er rett og slett genial. En nedfellbar avlastningshylle som raskt festes foran på grillen. Her kan du sette maten før den skal på grillen, skjære opp maten når den er ferdig, og legge opp på tallerkener til gjestene. Her kan du også sette ølen din mens du holder på (det er viktig å rehydrere!)

Magnetiske kroker

Disse praktiske krokene festes der du ønsker på pelletsbeholderen på grillen. Perfekt til å henge fra seg grillspaden, grilltang og grillgaffel, eller henge fra seg et håndkle, grillvotter, ja, du skjønner tegninga.

Og et par andre ting som er kjekt å ha:

Grillsett

Grillspade, grilltang og grillgaffel fra Traeger. Fantastisk god kvalitet og ligger godt i hånda. Med dette er det ikke noe problem å håndtere selv de største kjøttstykkene.

Kjøttinjektor

Ja, det ser ut som en stor sprøyte fra før krigen, men denne er veldig kjekk for å injisere ulike typer kjøtt med marinade eller andre smaksettere. Og dette er bedre enn å legge kjøttet i en pose med marinade, for med denne trenger marinaden faktisk inn i kjøttet.

Røykehylle

Skal du ha mange gjester, eller føler for å lage ekstra mye mat vil denne gi deg gi med ekstra grillplass.

 

pitmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.