Feiende flotte farsdagsgaver

Feiende flotte farsdagsgaver

Inneholder sponsede lenker

Farsdagen nærmer seg med stormskritt. Sliter du med å finne gode gaver til en som fortjener det? Eller kanskje du er lei av å få sokker og underbukser i gave?

Fortvil ikke, jeg har laget en liste over gavetips som han virkelig kommer til å sette pris på! Og er du far, kan du jo sende denne artikkelen til den eller de som skal handle inn…

Husk å bruke rabattkoden meatandmetal når du handler Treager-tillbehør og pellets på BBQShop.no. Da får du nemlig 15 % rabatt. Gjelder ikke mat eller griller.

Grilltilbehør

Grillspyd

Disse grillspydene er solide og lange. Og kommer i en praktisk sekspakning. Her er det mer enn nok plass til ulike typer grillspyd og kebaber fremover!

Grillplate i støpejern

Denne dobbeltsidige grillplaten, en med riller og en glatt, er kjempefin å ha når du lager reverse sear-biffer eller ønsker å lage gode grillmerker på maten.

 

Klær

Treager-forkle i kanvas

Dette er et solid grillforkle laget i kanvas og med detaljer i lær. Jeg har et selv og er svært fornøyd med det.

Treager t-skjorte

Kick gas in the ass eller hva med en søt gris?

Bøker

Omslag, Helt Texas, Angela Taliaferro, Dag Ødegaard
Helt Texas – BBQ på norsk, av Angela Taliaferro og Dag Ødegaard, Foto: Kagge Forlag

Helt Texas er skrevet av texanske Angela Taliferro, som driver Texas Barbecue Cafe i Asker. Her får du masse gode oppskrifter og tips til skikkelig Texas-style barbecue! Og gode tex-mex-oppskrifter til fredagstacoen. Les anmeldelsen min her.

Grill- og BBQ-bibelen skrevet av karene bak St. Hallvards Bryggeri. Masse gode oppskrifter og teknikker. Passer like godt til nybegynnere som viderekomne. Perfekt lesning når mørket setter inn og han trenger litt grillinspirasjon! Les anmeldelsen min her.

Sauser og rubs

Det finnes mange gode sauser og rubs som grillentusiasten i ditt liv vil bli hoppende glad for.

Traeger rubs

Treager har en hel serie med rubs for grillentusiasten. Med disse rub’ene har du det du trenger for å lage fantastisk god grillmat, enten det er spareribs, kylling, vilt, fisk eller det du måtte ønske av grillmat.

Wild Fire Foods

Teriyaki-kylling
Japansk-inspirerte kyllingspyd med teriyaki-saus er en nydelig middag

Wild Fire Foods lager en rekke chilisauser, grillsauser, marinader og krydderblandinger basert på Chef Jeffs familieoppskrifter. Noen av dem er over 200 år gamle! Men vær forsiktig, disse er avhengighetsskapende…. Wild fire Foods-sauser er tilgjengelig i velassorterte butikker og her.

Drit Forbanna BBQ Saus

Drit Forbanna lager dritgode sauser

Drit Forbanna BBQ-sauser er norskproduserte dritgode sauser av svært høy kvalitet. De har en tradisjonell barbecuesaus en inspirert av kinesiske smaker, en buffalo-saus og en nydelig svinepels av en saus til pulled pork. Du finner dem i velassorterte butikker, eller her.

pitmaster