Grillede cherrytomater

Cherrytomater er nydelige slik de er. Legg dem på grillen i noen timer og de blir rett og slett guddommelige. Og det er latterlig enkelt.

Grillede cherrytomater

Du trenger

500 gr cherrytomater, delt i to

Olje, som raps eller oliven

Salt, pepper

Del cherrytomatene i to, og legg dem i en bolle. Ha på litt olje og bland forsiktig. Ha på salt og pepper, og pass på at tomatene er jevnt dekket.

Fyr opp grillen til rundt 120 grader. Legg tomatene på indirekte varme. La dem grilles og røykes i ca 2 timer. De kan godt ligge enda litt til, inntil de nesten blir som soltørkede tomater.

Grillede cherrytomater er nydelig til det meste av grillmat, i salater eller i pastaretter
0Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.