Stekte mandelpoteter

En flott tilbehør til mange typer kjøtt og fisk.

Beregn to til tre poteter per person.
Del dem i to. Ha på litt nøytral olje, bland godt. Dryss godt med salt og pepper over, slik at alle potetene er godt krydret.

Stekte mandelpoteter er snadder

Snu potetene med snittsiden ned i en ildfast form, og plasser formen under porchettaen som stekes. Da vil det herlige ribbefettet dryppe ned på potetene. Dette fungerer utmerket med andre typer kjøtt med mye fett, som svinenakke, gås og and.

Ta ut potetene etter en halvtime og snu dem med snittsiden opp. Sett de tilbake på grillen (eller i ovnen) sammen med porchettaen når du skal få svoren sprø.
Det kan være lurt å helle av noe av fettet.

Når potetene har en fin gyllen og sprø overflate er de klare.

0Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *